=

BE READY BY AUTUMN 2022!

Many people may be particularly anxious to get back to their daily routines after the summer holidays. Jobs or studies and training should be re-integrated into everyday life after the holidays. You may also be aiming to tidy up your diet.

The COVID pandemic and the war in Ukraine have caused many people prolonged stress. This is affecting your workload and your ability to cope with everyday life. So it is only natural if you are now feeling uncertain or anxious about what to do and how to do it to maintain regular exercise or diet in your daily life.

It is also expected that starting exercising or following a diet can feel awkward and uncomfortable at first. Remember that changing your routine takes extra willpower and energy before new habits become new daily habits.
Get ready for autumn and succeed with our doable, simple, and guaranteed-to-work nutrition plans and exercise programs!

Shop from our online store for evidence-based exercise programs and nutrition plans tailored to your body weight that meet your goals!

Happy autumn to you!

- Coach Ville

ONLINE STORE

Evidence based nutrition plans and exercise programs and coaching

#tiedettäsalille #villenvinkit

Coaching, nutrition plans and programs can now be paid for with Eazybreak, ePass, Edenred and Smartum!

(Look for instructions in online store webpage)

Ilmainen 2-jakoinen treeniohjelma

Tilaa tästä ilmainen 2-jakoinen 6 viikon treeniohjelma. Tämä on ladattavissa ilmaiseksi vain syyskuun loppuun saakka!! Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Tämä treeniohjelma kehittää tehokkaasti voimaa ja kasvattaa lihasmassaa. Huom. Kun lisäät tuotteet ostoskoriin niin täytäthän tietosi ja etene ostotapahtumaan saakka, (valitse vaikka verkkopankkimaksu), niin tämän jälkeen tilaus menee läpi.  Sinun ei tarvitse siis maksaa mitään, vaikka alkuun siltä voi näyttääkin. :) Treeniohjelma lähetetään sähköpostiisi 24h kuluessa tilauksestasi.  Tilaamalla tämän ilmaisen 2-jakoisen ohjelman, liityt samalla VI Coaching Oy:n postituslistalle ja saat uutisia uusista VI Coaching Oy:n valmennuspalveluista sekä ilmaisia vinkkejä harjoittelun ja ruokavalion noudattamiseen. Voit perua uutiskirjeen tilaamisen itse milloin tahansa. Treeniohjelmasta on todella hyötyä, jos haluat kehittyä kohti tavoitteitasi! Treenaa siis treeniohjelmalla, joka noudattaa harjoittelun perusperiaatteita kuten nousujohteisuus, sopiva ärsykkeen vaihtelu ja ohjelmointi. Näin varmistat kehittymisesi! Tämä ohjelma kehittää tehokkaasti voimaa ja kasvattaa lihasmassaa kun samalla polttaa rasvaa. Treeniohjelma on jaettu liikeketjujen mukaisesti etu- ja takaketjuun. Hyviä treenejä!

0.00 €

Polta rasvaa - ruokavalio

Polta rasvaa ja opi samalla toteuttamaan painonpudotus terveyttä edistävästi ja järkevästi.  Tämä ruokavalio soveltuu sekä miehille että naisille Paino putoaa ja rasva palaa kehostasi, kun päivittäinen energiansaanti on pienempää kuin energiankulutus. Tällä Polta rasvaa -ruokavaliolla saat varmasti jaksamista arkeesi ja paremman olon kun samalla kehon rasvan määräsi vähenee. Painonpudotus tai kehonkoostumuksen pieni "viilaus" ei vaadi mitään urotekoja vaan vain pieniä muutoksia ruokavalioosi. Ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin. Osta tästä kehonpainosi mukainen Polta rasvaa -ruokavalio. Edistät myös painonpudotustasi ostamalla myös Polta rasvaa treeniohjelman 1 hintaan 39,90 € tai Polta rasvaa treeniohjelma 2 hintaan 44,90 €. HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI: 1. 50-60 kg 2. 60-70 kg 3. 70-80 kg 4. 80-90 kg 5. 90-100 kg 6. yli 100 kg

54.90 €

Polta rasvaa treeniohjelma 1

Kiinteytys, rasvanpoltto ja painonpudotus ovat synonyymejä toisilleen, sillä kaikissa näissä tarkoituksena on kehon koostumuksen muuttaminen.  Tämä treeniohjelma soveltuu sekä miehille että naisille! Painonpudotuksessa on kyse ainoastaan energiavajeen luomisesta. Uusimpien tutkimusten mukaan säännöllinen kuntosaliharjoittelu lisää päivittäistä energiankulutusta noin 100 kcal päivässä. Varmista siis painonpudotuksesi onnistuminen tällä treeniohjelmalla! Polta rasvaa -treeniohjelma 1 sisältää kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää! Ohjelmassa myös mukana peruskestävyysalueen harjoittelua, jolla varmistat palautumisesi raskaan ohjelman aikana sekä samalla kehität ja ylläpidät kestävyysominaisuuksiasi. Varmista painonpudotuksesi onnistuminen ja osta tästä Polta rasvaa treeniohjelma 1. Katso myös Polta rasvaa treeniohjelma 2, joka on suunnitelmallinen jatko tälle ykkösosalle. Katso lyhyt videoesittely Polta rasvaa treeniohjelma 1  VINKKI: Edistä painonpudotustasi ostamalla LISÄKSI Polta rasvaa -ruokavalio hintaan 54,90 €.

39.90 €

Polta rasvaa treeniohjelma 2

Polta rasvaa 2 on jatko-osa Polta rasvaa treeniohjelma 1:selle Tämä treeniohjelma soveltuu sekä miehille että naisille! Tässä jatko-osassa treenivolyymi nousee entisestään ensimmäiseen osaan verrattuna.  Lisäksi tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat. Puolestaan kestävyysharjoittelua ei ole ollenkaan, sillä tutkimuksista tiedetään, että painonpudotuksessa kestävyysharjoittelun "teho" laskee energiankulutuksen näkökulmasta, ja näin ollen on todennäköisesti parempi tehdä voimaharjoittelua kestävyysharjoittelun sijaan, silloin kun tavoitteena on painonpudotus. Tämä ohjelma on suunniteltu polttamaan rasvaa erittäin tehokkaasti sekä samalla ylläpitämään ja kehittämään lihasta! Suosittelen ostamaan myös kehonpainollesi räätälöity Polta rasvaa ruokavalio hintaan 54,90 €

44.90 €

Lihaksikas keho treeniohjelma 1

Lihaskasvu vaatii kovaa, nousujohteista ja suunnitelmallisesta voimaharjoittelua.  Tämä treeniohjelma soveltuu sekä miehille että naisille! Lisäksi ylikuormitusperiaate on toteuduttava, jotta keholla on "syy" kasvattaa lihaksistaan vahvempia ja suurempia. Tutkimusten mukaan lihasmassa kehittyy paremmin kuin treeniohjelma on ohjelmoitu, jollain menetelmällä. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa sekä joka 6. viikko on kevyt viikko, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Ensimmäisen viiden viikon aikana harjoituskertoja on neljä viikossa ja toisen 5 viikon aikana 5 x viikossa. Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää! Varmista lihaskasvusi onnistuminen ja osta tästä Lihaksikas keho treeniohjelma 1! Tsekkaa myös Lihaksikas keho treeniohjelma 2, joka on suunnitelmallinen jatko-osa tälle. VINKKI: Edistä lihaskasvuasi ostamalla LISÄKSI Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €!

39.90 €

Lihaksikas keho treeniohjelma 2

Lihaksikas keho treeniohjelma 2 on jatko-osa Lihaksikas keho treeniohjelma 1:selle. Treeniohjelma soveltuu sekä miehille että naisille!  Suurin muutos tähän jatko-osaan on pääliikkeiden erillinen voimaprogressio-ohjelmointi, jonka tavoitteena on kasvattaa maksimivoimaa maastavedossa, jalkakyykyssä ja penkkipunnerruksessa. Lisäksi tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat. Tämä ohjelma maksimoi lihaskasvun ja samalla kasvattaa voimanostolajissakin kilpailulajeina olevien liikkeiden maksimaalista voimaa! Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Kokonaisvolyymi on molemmissa treeniohjelmissa sama. VINKKI: Edistä lihaskasvuasi ostamalla LISÄKSI Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €!

44.90 €

Lihaksikas keho ruokavalio

Lihasmassa kasvaa tehokkaimmin, kun energiaa saadaan riittävästi.  Tämä ruokavalio soveltuu sekä miehille että naisille! Lihasmassan kasvattaminen ei tapahdu kuitenkaan hetkessä, vaan kehonkoostumus muutokset vaativat aikaa. Kuitenkin lahjakkaimmilla aloittelijoilla on tutkimusten mukaan havaittu jopa 2 kg rasvattoman massan kasvua ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. Onko tavoitteenasi saada lisää lihasmassaa, mutta et oikein tiedä miten syödä tukeaksesi tätä tavoitetta? Lihaskasvussa energiansaanti on oltava riittävää, jotta optimaalinen kehittyminen on mahdollista. Kannattaakin varmuuden vuoksi syödä mieluummin hieman "liikaa" kuin liian vähän, kun tavoitteena on lihaskasvu. Kuitenkaan suunnittelematon bulkkaus eli ylensyönti ei ole järkevää. Tällä ohjelmalla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja rakennusaineita lihaskasvusi maksimoimiseksi, ilman ylimääräisen rasvan kerryttämistä. Lihaksikas keho ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin. Osta tästä Lihaksikas keho ruokavalio tukemaan tavoitteitasi. Edistä lihaskasvuasi ostamalla myös Lihaksikas keho treeniohjelma 1 hintaan 39,90 € tai Lihaksikas keho treeniohjelma 2 hintaan 44,90 €! HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI: 1. 50-60 kg 2. 60-70 kg 3. 70-80 kg 4. 80-90 kg 5. 90-100 kg 6. yli 100 kg

54.90 €

Syö Riittävästi - ruokavalio

Opi syömään riittävästi ja tavoitteitasi tukevalla tavalla.  Tämä ruokavalio soveltuu sekä miehille että naisille! Syömällä oikein ja riittävästi on moni terveyttä edistäviä etuja. Säännöllinen liikunta, terveellisten elämäntapojen noudattaminen kuten 7-9 tunnin yöunet, riittävä ravinnonsaanti lisäävät elämänhallintaa, niin sanottua koherenssin tunnetta ja tämä puolestaan vahvistaa itseluottamusta. Lisäksi riittävä päivittäinen ravinto tukee terveyden ja toimintakyvyn edistämistä. Monelle myös riittävä syöminen voi olla hankalaa, koska luottamalla omaan näläntunteeseen voi paino nousta tai laskea. Tästä syystä onkin hyvä noudattaa ruokavaliomallia, jotta saa käsityksen siitä minkä verran tarvitsee päivittäin energiaa. Syö Riittävästi -ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin. Lisäksi ruokavalio on laadittu juuri sinun kehonpainollesi sopivaksi. Edistä myös tavoitteitasi harjoitusohjelmalla, ostamalla Atleettinen keho treeniohjelma 1 miehille hintaan 39,90 € tai Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille hintaan 39,90 €. HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI: 1. 50-60 kg 2. 60-70 kg 3. 70-80 kg 4. 80-90 kg 5. 90-100 kg 6. yli 100 kg

54.90 €

Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1

Tavoitteletko kauniita ja vahvoja pakaralihaksia?  Tämä treeniohjelma on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat muodokkaat, sporttiset ja vahvat pakarat! Muodokkaat ja voimakkaat pakaralihakset muodostuvat kolmen eri pakaralihaksen optimaalisesta kehittämisestä; Iso pakaralihasta, keskimmäistä pakaralihasta ja pientä pakaralihasta tulee kehittää tasaisesti, kutakin lihasta niille sopivalla toistoalueella ja kuormitusmallilla. Pakaralihakset ovat äärimmäisen tärkeä lihasryhmä jokapäiväisessä toiminnassa ja ne vastaavatkin pääsääntöisesti lonkkanivelen liikuttamisesta. Nämä puolestaan vastaavat koko kehon toimintaan aina nilkasta selkärankaan saakka. Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1 sisältää kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää! Tällä ohjelmalla pakarasi vahvistuvat ja kasvavat kokoa taatusti! Osta tästä Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1. Tsekkaa myös Muodokkaat pakarat treeniohjelma 2, joka on suunnitelmallinen jatko-osa tälle ykkösosalle. VINKKI: Edistä pakaroidesi kehittymistä ostamalla LISÄKSI Lihaksikas keho ruokavalio tai Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 €! Näillä ruokavalioilla varmistat riittävän energian ja proteiinin saannin ja näin ollen pakaroiden kehittyminen on taattu!

39.90 €

Muodokkaat pakarat treeniohjelma 2

Muodokkaat pakarat treeniohjelma 2 on jatko-osa Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1:selle. Tämä treeniohjelma on suunniteltu erityisesti naisille jotka tavoittelevat muodokkaita, sporttisia ja vahvoja pakaroita.   Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä ohjelmassa toisen blokin harjoitteissa on runsaasti super- ja vuorosarjoja. Lisäksi tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat. Tämä ohjelma on suunniteltu kehittämään voimakkaat ja pyöreät pakarat. Pakaran näyttävyyteen vaikuttavat erityisesti pakaralihasten koko, vyötärön kapeus ja alaselän notko. Voimakkailla pakaralihaksilla on valtaisan tärkeä merkitys voimantuotossa monissa tilanteissa. Suosittelen syömään riittävästi energiaa, mieluiten hieman yli oman päivittäisen energiankulutuksen, jotta palautuminen treeneistä olisi mahdollisimman hyvää ja kehittyminen optimaalista. Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen ostamaan myös Lihaksikas keho -ruokavalion (54,90 €) tai Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 €.

44.90 €

Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille

On eri asia vain käydä salilla kuin harjoitella suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Tyypillisesti ajaudumme harjoittelemaan omalla mukavuusalueella, samoilla treenipainoilla ja samoja liikkeitä tehden. Kuulostaako tutulta? Tämä treeniohjelma on erityisesti suunnattu naisille, jotka haluavat naisellisen ja sporttisen vartalon. Tämä treeniohjelma muokkaa ja kiinteyttää vartaloa tasaisesti painottuen kuitenkin reisiin ja pakaroihin. Treeniohjelmaa tulisi vaihtaa noin 12 viikon välein, jotta vältytään kehittymisen taantumiselta. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa sekä joka 6.viikko on kevyt viikko, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Ensimmäisen viiden viikon aikana harjoituskertoja on neljä viikossa ja toisen 5 viikon aikana 5 x viikossa. Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää!  Treeniohjelman toistoalueet on optimoitu soveltumaan naisille. Varmista kehittyminen salilla ja osta Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille! Tsekkaa myös Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille, jotka on suunnitelmallinen jatko-osa tälle ykkösosalle.  VINKKI: Edistä tavoitteen saavuttamista ostamalla myös kehonpainollesi räätölöity Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 € tai kehonpainollesi räätälöity Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €.

39.90 €

Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille

Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille on jatko-osa Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille.  Tämä treeniohjelma on erityisesti suunnattu naisille jotka haluavat muodokkaan, naisellisen ja sporttisen vartalon. Tämä ohjelma kehittää koko kroppaa mutta painottuu erityisesti jalkoihin ja pakaroihin. Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä ohjelmassa toisen blokin harjoitteissa on runsaasti super- ja vuorosarjoja. Lisäksi tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat Tämä ohjelma on ennen kaikkea suunnattu kokeneille naisille, joiden tavoitteena on kehittää kroppaa kokonaisvaltaisesti ja saada naisellista kauneutta ja pyöreyttä pakaroihin sekä olkapäihin. Suosittelen syömään riittävästi energiaa, mieluiten hieman yli oman päivittäisen energiankulutuksen, jotta palautuminen treeneistä olisi mahdollisimman hyvää ja kehittyminen optimaalista.  Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen lisäksi ostamaan kehon painollesi räätälöidyn Lihaksikas keho ruokavalion tai Syö Riittävästi -ruokavalion (54,90 €).

44.90 €

Atleettinen keho treeniohjelma 1 miehille

On eri asia vain käydä salilla kuin harjoitella suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Tyypillisesti ajaudumme harjoittelemaan omalla mukavuusalueella, samoilla treenipainoilla ja samoja liikkeitä tehden. Kuulostaako tutulta? Tämä treeniohjelma on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat atleettisen kehon, pyykkilautavatsan sekä hienot ja tyylikkäät rintalihakset. Treeniohjelma kehittää tasaisesti koko vartaloa keskittyen yläkropan lihaksiin. Treeniohjelmaa tulisi vaihtaa noin 12 viikon välein, jotta vältytään kehittymisen taantumiselta. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa sekä joka 6.viikko on kevyt viikko, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Ensimmäisen viiden viikon aikana harjoituskertoja on neljä viikossa ja toisen 5 viikon aikana 5 x viikossa. Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää!  Treeniohjelman toistoalueet ja lihasryhmäjako on optimoitu soveltumaan miehille. Varmista kehittyminen salilla ja osta Kokeneen harjoittelijan kuntosaliohjelma miehille! Lisäksi edistät tavoitteiden saavuttamista ostamalla myös Syö riittäväsi ruokavalio hintaan 54,90 €.

39.90 €

Atleettinen keho treeniohjelma 2 miehille

Atleettinen keho treeniohjelma 2 miehille  on jatko-osa Atleettinen keho treeniohjelma 1:selle. Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat atleettisen ja voimakkaan vartalon! Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat. Tämä ohjelma on ennen kaikkea suunnattu kokeneille miehille, joiden tavoitteena on kehittää kroppaa kokonaisvaltaisesti ja saada maskuliinista lihaspyöreyttä koko kroppaan sekä kehittää voimaominaisuuksia. Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen lisäksi ostamaan kehon painollesi räätälöidyn Lihaksikas keho ruokavalion tai Syö riittävästi -ruokavalion (54,90 €).

44.90 €

Aloittelijan treeniohjelma 1 naisille

Haluaisitko aloittaa tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun?  Tällä ohjelmalla varmistat nousujohteisen ja turvallisen kuntosaliharjoittelun, jolla voimaominaisuutesi sekä lihasmassa alkaa kasvamaan. Ohjelma sisältää kaksi 6 viikon eri harjoitusohjelmaa, jossa opetellaan liikkeiden oikeaoppinen suorittaminen oikealla liikesuoritus temmolla. Toisessa 6 viikon jaksossa harjoitellaan muun muassa kuormitustuntemusta. Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet. Varmista nousujohteinen ja mielekäs kuntosalitreenin aloittaminen tällä ohjelmalla! Sopii myös pidemmän aikaan treenanneille, sillä voimaharjoituksen volyymi lähtee hyvin pienestä liikkeelle.  Treeniohjelman toistoalueet ja lihasryhmäjako on optimoitu soveltumaan naisille. Tsekkaa myös Aloittelijan treeniohjelma 2 naisille! VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi -ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

39.90 €

Aloittelijan treeniohjelma 2 naisille

Aloittelijan treeniohjelma naisille 2 on jatko-osa edelliselle "Aloittelijan treeniohjelma naisille". Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä jatko-osassa käytetään uusia treenitekniikoita; pudotussarjat ja rest'n pause -erikoistekniikoita. Tämä ohjelma on ennen kaikkea suunnattu aloittelija naisille, joiden tavoitteena on kehittää kroppaa kokonaisvaltaisesti ja oppia harjoittelemaan kovaa kohti naisellista kauniin lihaksikasta kroppaa. Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen lisäksi ostamaan kehonpainollesi räätälöidyn Lihaksikas keho ruokavalion tai Syö riittävästi ruokavalion (54,90 €).

44.90 €

Aloittelijan treeniohjelma 1 miehille

Haluaisitko aloittaa tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun?  Tällä ohjelmalla varmistat nousujohteisen ja turvallisen kuntosaliharjoittelun, jolla voimaominaisuutesi sekä lihasmassa alkaa kasvamaan. Ohjelma sisältää kaksi 6 viikon eri harjoitusohjelmaa, jossa opetellaan liikkeiden oikeaoppinen suorittaminen oikealla liikesuoritus temmolla. Toisessa 6 viikon jaksossa harjoitellaan muun muassa kuormitustuntemusta. Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet. Varmista nousujohteinen ja mielekäs kuntosalitreenin aloittaminen tällä ohjelmalla! Sopii myös pidemmän aikaan treenanneille, sillä voimaharjoituksen volyymi lähtee hyvin pienestä liikkeelle.  Treeniohjelman toistoalueet ja lihasryhmäjako on optimoitu soveltumaan miehille. VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

39.90 €

Aloittelijan treeniohjelma 2 miehille

Aloittelijan treeniohjelma miehille 2 on jatko-osa edelliselle "Aloittelijan treeniohjelma miehille". Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä jatko-osassa käytetään uusia treenitekniikoita; pudotussarjat ja rest'n pause -erikoistekniikoita. Tämä ohjelma on ennen kaikkea suunnattu aloittelija miehille, joiden tavoitteena on kehittää kroppaa kokonaisvaltaisesti ja oppia harjoittelemaan kovaa sekä saada hyvät edellytykset lihaksikkaan ja voimakkaan kropan tavoitteluun. Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen lisäksi ostamaan kehon painollesi räätälöidyn Lihaksikas keho ruokavalion tai Syö riittävästi ruokavalion (54,90 €).

44.90 €

Luennot ja koulutukset yrityksille

YRITYKSET, ORGANISAATIOT, JÄRJESTÖT, SEURAT JA OPPILAITOKSET! Villellä on vuosien kokemus esiintymisestä ja osaamisensa vastaa varmasti kysyntäänne! Kannattaa kurkata hänen sosiaalisen median kanavat ja ansioluettelo. Tarvittaessa voidaan pitää alkupalaveri ja yhdessä miettiä mitkä aihealueet palvelisivat Teitä parhaiten. Tilaa Teille luentokokonaisuus, joka räätälöidään tarpeenne mukaisesti. Esimerkki teemoja ovat: ravitsemus, toimintakyky, uni/lepo, työhyvinvointi, kehonkoostumuksen optimointi, kokonaiskuormitus ja palautuminen. Luentosetin kesto 2 x 45 min (yht. 2 h sis. tauko) Luento voidaan järjestää etäyhteyksin (Microsoft O 365) tai lähitapaamisena toivomassanne paikassa. Hinta ilman alv: 1200 € (alv 24 %)

1,488.00 €

Yksilöllinen ruokavalio

Tilaa yksilöllinen, sinulle henkilökohtaisesti räätälöity ruokavalio!  Etkö tiedä miten sinun tulisi syödä, jotta saavutat tavoitteesi? Tilaa itsellesi tutkittuun tietoon perustuva yksilöllinen ruokavalio, juuri sinun tarpeeseesi. Erilaisia ruokavaliomalleja painonpudotukseen tai lihaskasvuun on olemassa runsaasti. Tai olipa tavoitteesi vaan lisätä arjessa jaksamista ja palautumista. Nyt sinulla on mahdollista tilata juuri sinulle räätälöity ruokavalio.  Suurimmalla osalla meistä ongelmana tyypillisesti ruokavalion noudattamisessa on se, että ei oikein keksitä että mitä pitäisi syödä. Optimaaliseen ruokailuun kuuluu ehkä tärkeimpänä osana se, miten sinä pystyt sitä toteuttamaan. Onko se joustavaa ja rentoa, pystytkö toteuttamaan ruokavaliotasi missä arjen ja elämäntilanteessa tahansa? Tilaa tästä sinulle räätälöity, yksilöllinen ruokavalio ja löydetään yhdessä sinulle se oma tapasi toteuttaa tavoitteitasi tukevaa ruokailua. Käytännön toteutus ja sen sovittaminen sun arkeen on tärkeintä!. Oston jälkeen lähetän sinulle esitietokyselylomakkeen, jonka täytettyäsi ja palautettuasi kykenen laatimaan sinulle yksilöidyn ja tutkittuun tietoon perustuvan - varmasti toimivan ruokavalion!

159.00 €

Yksilöllinen treeniohjelma

Tilaa yksilöllinen, sinulle henkilökohtaisesti räätälöity treeniohjelma! Treeniohjelman kesto on 12 viikkoa. Kun kehittyminen pysähtyy yksittäisessä treeniliikkeessä, etkä ole pystynyt lisäämään treenipainoja tai toistoja/sarjoja pariin viikkoon. Tai olet tehnyt yli 12 viikkoa samoja liikkeitä esimerkiksi etureisille. Tällöin kannattaa vaihtaa liikkeitä treeniohjelmassasi. Haluatko juosta puolimaratonin tai onko sinulla edessäsi Cooperin juoksutesti? Tilaa nyt yksilöllinen treeniohjelma, jolla varmasti saavutat tavoitteesi! Lihaskasvu on tehokkainta silloin kun lihasta kuormitetaan täydellä liikelaajuudella useasta eri kulmasta ja suunnasta suhteessa lihakseen. Älä sorru tekemään vain niitä samoja "lempiliikkeitäsi", sillä useat treeniliikkeet kuormittavat enemmän kuin yhtä lihasta. Hyvä esimerkki on etureiden lihaksien harjoittaminen; liian yksipuoliset liikkeet voi johtaa siihen että kaikki etureiden lihakset (keskimmäinen, suora, sisempi ja ulompi) eivät kehity toivotulla tavalla. Myös painonpudotuksen pysähtyminen voi olla kiinni nykyisestä harjoitusohjelmastasi. Se ei joko riittävästi kuormita sinua tai elimistösi on jo tottunut siihen. Yksilöllinen treeniohjelma voi sisältää myös kestävyysharjoittelua, riippuen tavoitteistasi.  Kuitenkin on hyvä muistaa, että motorista taitoa vaativat moninivelliikkeet kuten jalkakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus kannattaa säilyttää ohjelmassa, jotta suoritustekniikkasi ei pääse "unohtumaan". Yksinkertaisia yhden nivelen ylittäviä liikkeitä kuten hauiskääntö, vipunostot jne. voi vaihdella paljon useammin. Kun tavoitteenasi on lihaskasvu, niin treeniliikkeitä kannattaa systemaattisesti hieman vaihdella. Jotta lihas kasvaa optimaalisesti kokoa, useampia eri liikkeitä ja eri liikesuunnista tehtyjä liikkeitä tarvitaan! Tilaa tästä sinulle räätälöity, yksilöllinen treeniohjelma. Treeniohjelman oston jälkeen lähetän sinulle esitietokyselylomakkeen, jonka täytettyäsi ja palautettuasi kykenen laatimaan sinulle yksilöidyn ja tutkittuun tietoon perustuvan - varmasti toimivan treeniohjelman!

159.00 €

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1 on 2-jakoinen, joka on jaettu kropan työntäviin ja vetäviin liikkeisiin. Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Tätä ohjelmaa ei suositella vasta-alkajille tai aloittelijoille!! Tutkimustietoon perustuva 12-viikon treeniohjelma Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa Treenejä 6 x viikossa Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy! Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!! Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1 sisältää 6 harjoitusta viikossa. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 10-15 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 114-120 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita. Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet. Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille! VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista.

59.90 €

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 2

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 2 on 2-jakoinen ohjelma, joka on jaettu liikeketjujen mukaisesti etu- ja takaketjuun. Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille! Tätä ohjelmaa ei suositella vasta-alkajille tai aloittelijoille! Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa Treenejä 6 x viikossa Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy! Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!! Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 2 on 2-jakoinen ohjelma, joka on jaettu liikeketjujen mukaisesti etu- ja takaketjuun. Ihmisen toiminnot ja liikkuminen tapahtuvat liikeketjuna. Kineettisen ketjun välityksellä kaikki kehon nivelet ovat yhteydessä toisiinsa. Mikäli kineettisessä ketjussa on selkeä heikkous (esim. lihasten voiman epätasapaino), vaikuttaa se muun muassa ryhtiin ja se on riski erilaisille tuki- ja liikuntaelin vammoille. Tätä liikeketjua hyödyntämällä voidaan myös vahvistaa koko kroppaa nopeasti ja turvallisesti. Etuketju-takaketju (2-jakoinen) treeniohjelma sisältää 6 harjoitusta viikossa. Etuketjulla tarkoitetaan kropan etupuolella olevia lihaksia kuten olkapäät, rinta, hauis, etureidet sekä takaketjulla selkä, ojentajat, pakarat ja takareidet. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 15-25 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 129-132 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita. Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet. Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille! VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Maksimoi Lihaskasvu-ruokavalio hintaan 44,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

59.90 €

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 3

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma! Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Tätä ohjelmaa ei suositella vasta-alkajille tai aloittelijoille!! Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa Treenejä 6 x viikossa Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy! Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!! Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 3 on 3-jakoinen treeniohjelma sisältää 6 harjoitusta viikossa. Työntävillä lihaksilla tarkoitetaan yläkropan työntäviä lihaksia kuten rinta, olkapäät ja ojentajat sekä vetävillä lihaksilla tarkoitetaan selkää ja hauista. Jalat harjoitellaan omana treenipäivänä. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 10-20 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 129-132 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita. Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet. Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille! VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

59.90 €    "In modern coaching, the coachee must be seen as a whole and multi-dimensional individual. The coach must respond to the individual's problems, needs, and activities. The coachee must be seen as a physical, psychological, and social whole, including religious and life-view needs.

    It is also crucial that coaching is evidence-based. Still, we must also remember the coachee as a whole - are we always chasing the optimum or providing inspirational, flexible and realistic coaching?"