=

Moni saattaa tuskailla nyt erityisen paljon loman jälkeen arkirutiinien aloittamisesta. Työt tai opiskelut ja harjoittelu pitäisi jälleen sovittaa arkeen lomien jälkeen. Lisäksi tavoitteenasi saattaa olla myös ruokavalion siistiminen.

Jaksatko tehdä työpäivän tai opiskelupäivän jälkeen muutakin kuin vain pakolliset kotiaskareet? Alkaako kenties aikaisemmin mukavat tekemiset tuntua yhä hankalammilta? Jos nämä resonoivat, voi olla että sinulla on palautumisvajetta.

Kävinpä eilen tekemässä 75 minuutin peruskestävyysharjoituksen kävellen mäkisessä maastossa. Kylläpä teki hyvää!

Jatkuva oppiminen tähtää osaamisen kehittämiseen elämän ja työuran eri vaiheissa. Tavoitteellinen treenaaminen tähtää siihen, että kokoajan tulisi kehittyä omissa tavoitteissa. Jatkuva kehitys ja optimointi leimaa tätä "ajan henkeä" ja se voi olla raskasta. Pidä siis totaalilepo tai edes "kevyt viikko" jatkuvasta oppimisesta ja kehittymisestä -...

Oletko menossa tänään salille? Onko vuorossa joka perjantainen tuttu treeni? Tuutko tekemään treenin samoilla painoilla ja saman verran toistoja kuin kahtena-kolmena edellisenä perjantaina?

Kehonkoostumuksen muuttaminen tai kuntomuutosten aikaansaaminen on hidasta. Usein ollaan malttamattomia ja halutaan tuloksia heti ja nyt. Tämä voi saada aikaan sen, että kyseenalaistetaan oma tekeminen "riittäääkö tämä?". Muista, että muutokset eivät vaadi huippu-urheilijan suorituksia vaan arjen hallintaa ja toistoja toiston perään. Kuntomuutokset...

Villen Vinkit

#villenvinkit #tiedettäsalille