=

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 3

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma! Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille.

Tätä ohjelmaa ei suositella vasta-alkajille tai aloittelijoille!!

  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 6 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!!


Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 3 on 3-jakoinen treeniohjelma sisältää 6 harjoitusta viikossa. Työntävillä lihaksilla tarkoitetaan yläkropan työntäviä lihaksia kuten rinta, olkapäät ja ojentajat sekä vetävillä lihaksilla tarkoitetaan selkää ja hauista. Jalat harjoitellaan omana treenipäivänä. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 10-20 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 129-132 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita.

Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

59,90 €