=

Etävalmennus 180 € / kk

Etävalmennuksessa keskitymme sinun tavoitteidesi saavuttamiseen, olipa tavoitteeenasi rasvanpoltto, lihasmassan kasvatus tai vaikka kehon kiinteytys tai kunnon ylläpitäminen. Tämä etävalmennus on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti! 

Etävalmennukseeni kuuluu yksilöllinen ravinto- ja treenisuunnitelma, jonka avulla pystyt saavuttamaan optimaalisen tuloksen arjen kiireistä huolimatta. Etävalmennus sisältää myös henkilökohtaisen seurannan ja tuen, joka auttaa sinua pysymään motivoituneena ja saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Olen koulutettu ravitsemusasiantuntija, valmentaja, jolla on vuosien kokemus online-valmennuksesta. Olen auttanut lukuisia ihmisiä saavuttamaan unelmakroppansa ja olen varma, että voin auttaa myös sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Etävalmennus on helppo tapa saavuttaa tuloksia ilman matkustamista tai aikataulujen sovittelua. Voit treenata missä ja milloin vain! 

Jos olet valmis aloittamaan matkan kohti parempaa kuntoa ja unelmakroppaa, ota yhteyttä minuun ja aloitetaan yhdessä työskentely tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Etävalmennus sisältää:

- Tutkimustietoon perustuva yksilöllinen treeniohjelma ja päivitys aina tarvittaessa

- Tutkimustietoon perustuva yksilöllinen ruokavalio ja päivitys aina tarvittaessa

- Kerran viikossa raportointi ja kehittymisen seuranta sähköpostitse

- Valmentajan tuki ja osaaminen käytössäsi

- Soveltuu niin vasta-alkajalle tai jo pidempään treenanneille


Mikäli sinulla herää kysymyksiä valmennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä: info@villeisola.com

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaseteleillä!

180,00 €