Etuketju-takaketju (2-jakoinen) treeniohjelma miehille ja naisille

Tätä on paljon pyydetty ja nyt ne ovat saatavilla, Pro-tason treeniohjelmat

  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 6 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!!

Nämä PRO-tason ohjelmat: 1) Yläkroppa-alakroppa (2-jakoinen) 2) Etuketju-takaketju (2-jakoinen) 3) Työntävät, vetävät ja jalat -treeniohjelmat ovat jo edistyneemmälle harjoittelijalle suunnitellut ohjelmat. Myös Ville treenaa itse näillä ohjelmilla!

Ihmisen toiminnot ja liikkuminen tapahtuvat liikeketjuna. Kineettisen ketjun välityksellä kaikki kehon nivelet ovat yhteydessä toisiinsa. Mikäli kineettisessä ketjussa on selkeä heikkous (esim. lihasten voiman epätasapaino), vaikuttaa se muun muassa ryhtiin ja se on riski erilaisille tuki- ja liikuntaelin vammoille. Tätä liikeketjua hyödyntämällä voidaan myös vahvistaa koko kroppaa nopeasti ja turvallisesti.


Etuketju-takaketju (2-jakoinen) treeniohjelma sisältää 6 harjoitusta viikossa. Etuketjulla tarkoitetaan kropan etupuolella olevia lihaksia kuten olkapäät, rinta, hauis, etureidet sekä takaketjulla selkä, ojentajat, pakarat ja takareidet. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 15-25 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 129-132 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita.


Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.


Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Maksimoi Lihaskasvu-ruokavalio hintaan 24,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

29,90 €