=

Kokeneen harjoittelijan treeniohjelma miehille

On eri asia vain käydä salilla kuin harjoitella suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Tyypillisesti ajaudumme harjoittelemaan omalla mukavuusalueella, samoilla treenipainoilla ja samoja liikkeitä tehden. Kuulostaako tutulta?

Treeniohjelmaa tulisi vaihtaa noin 12 viikon välein, jotta vältytään kehittymisen taantumiselta. Varmista kehittyminen kuntosaliharjoittelussasi ja osta tästä 12-viikon treeniohjelma kokeneelle harjoittelijalle. Kokenut harjoittelija osaa tehdä turvallisesti liikkeet ja on harjoitellut kuntosalilla säännöllisesti noin 6 kuukautta.

Treeniohjelmassa on kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa sekä joka 6.viikko on kevyt viikko, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Ensimmäisen viiden viikon aikana harjoituskertoja on neljä viikossa ja toisen 5 viikon aikana 5 x viikossa. Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää! 

Treeniohjelman toistoalueet ja lihasryhmäjako on optimoitu soveltumaan miehille.

Varmista kehittyminen salilla ja osta Kokeneen harjoittelijan kuntosaliohjelma miehille! Lisäksi edistät tavoitteiden saavuttamista ostamalla myös Syö Riittäväsi -ruokavalio hintaan 44,90 €.

39,90 €