=

Lihaksikas selkä treeniohjelma

Laahaako selkälihaksiesi koko muita lihasryhmiä jäljessä?


Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Lihaksikas selkä 12-viikon treeniohjelma saa selkälihakseksi takuulla kasvamaan ja vahvistumaan!


  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 5 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tällä treeniohjelma selkälihaksesi kasvavat takuulla!

Tällä ohjelmalla selkälihaksesi koko kasvavat varmasti! Ohjelma sisältää kaksi 6 viikon eri harjoitusohjelmaa, jossa selän treenivolyymi on optimoitu, niin että se kehittyy takuulla! Ohjelmassa on myös muut lihasryhmät mukana, jolloin kehittyminen ei pääse pysähtymään myöskään muissa lihasryhmissä!

Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs selkälihaksiesi kehittyminen tällä ohjelmalla! Tällä ohjelmalla selkä kasvaa niin, että se tarvitsee kohta oman postinumeron! Sopii myös pidemmän aikaan treenanneille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

39,90 €