=

Lihaksikkaat olkapäät treeniohjelma

Laahaako olkapäälihaksiesi koko muita lihasryhmiä jäljessä?


Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Lihaksikkaat olkapäät 12- viikon treeniohjelma saa olkalihakseksi takuulla kasvamaan ja voimistumaan!


  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 5 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tällä treeniohjelma olkapäälihaksesi kasvavat takuulla!

Laahaako olkapäälihaksiesi koko muita lihasryhmiä jäljessä? Tällä ohjelmalla olkapäälihaksesi koko kasvavat varmasti! Ohjelma sisältää kaksi 6 viikon eri harjoitusohjelmaa, jossa olkapäiden treenivolyymi on optimoitu, niin että se kehittyy takuulla! Ohjelmassa on myös muut lihasryhmät mukana, jolloin kehittyminen ei pääse pysähtymään myöskään muissa lihasryhmissä!

Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs olkapäälihaksiesi kehittyminen tällä ohjelmalla! Tällä ohjelmalla saat perinteiset "tykin kuula" olkapäät! Sopii myös pidemmän aikaan treenanneille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla kehon painollesi räätälöity Syö Riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

39,90 €