Maksimoi lihaskasvu! - ruokavalio

Lihasmassa kasvaa tehokkaimmin, kun energiaa saadaan riittävästi. Lihasmassan kasvattaminen ei tapahdu kuitenkaan hetkessä, vaan kehonkoostumus muutokset vaativat aikaa. Kuitenkin lahjakkaimmilla aloittelijoilla on tutkimusten mukaan havaittu jopa 2 kg rasvattoman massan kasvua ensimmäisen kolmen kuukauden aikana.

Onko tavoitteenasi saada lisää lihasmassaa, mutta et oikein tiedä miten syödä tukeaksesi tätä tavoitetta? Lihaskasvussa energiansaanti on oltava riittävää, jotta optimaalinen kehittyminen on mahdollista. Kannattaakin varmuuden vuoksi syödä mieluummin hieman "liikaa" kuin liian vähän, kun tavoitteena on lihaskasvu. Kuitenkaan suunnittelematon bulkkaus eli ylensyönti ei ole järkevää. Tällä ohjelmalla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja rakennusaineita lihaskasvusi maksimoimiseksi, ilman ylimääräisen rasvan kerryttämistä.

Maksimoi lihaskasvu -ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin.

Osta tästä Maksimoi lihaskasvu -ruokavalio tukemaan tavoitteitasi. Edistä lihaskasvuasi ostamalla myös Maksimoi lihaskasvu -treeniohjelma hintaan 19,90 €!

HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI:

1. 50-60 kg

2. 60-70 kg

3. 70-80 kg

4. 80-90 kg

5. 90-100 kg

6. yli 100 kg

24,90 €
Please select variants first