=

Pudota Painoa - ruokavalio

Pudotta painoa ja opi samalla toteuttamaan painonpudotus terveyttä edistävästi ja järkevästi. Paino putoaa ja rasva palaa kehostasi, kun päivittäinen energiansaanti on pienempää kuin energiankulutus. Tällä Pudota painoa -ruokavaliolla saat varmasti jaksamista arkeesi ja paremman olon kun samalla kehon rasvan määräsi vähenee.

Painonpudotus tai kehonkoostumuksen pieni "viilaus" ei vaadi mitään urotekoja vaan vain pieniä muutoksia ruokavalioosi. Ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin.

Osta tästä kehonpainosi mukainen Pudota Painoa -ruokavalio. Edistät myös painonpudotustasi ostamalla myös Pudota Painoa treeniohjelman 1 hintaan 39,90 € tai Pudota Painoa treeniohjelma 2 hintaan 44,90 €.


HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI:

1. 50-60 kg

2. 60-70 kg

3. 70-80 kg

4. 80-90 kg

5. 90-100 kg

6. yli 100 kg

54,90 €