=

Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille

On eri asia vain käydä salilla kuin harjoitella suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Tyypillisesti ajaudumme harjoittelemaan omalla mukavuusalueella, samoilla treenipainoilla ja samoja liikkeitä tehden. Kuulostaako tutulta?

Tämä treeniohjelma on erityisesti suunnattu naisille, jotka haluavat naisellisen ja sporttisen vartalon. Tämä treeniohjelma muokkaa ja kiinteyttää vartaloa tasaisesti painottuen kuitenkin reisiin ja pakaroihin.

Treeniohjelmaa tulisi vaihtaa noin 12 viikon välein, jotta vältytään kehittymisen taantumiselta. Treeniohjelmassa on kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa sekä joka 6.viikko on kevyt viikko, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Ensimmäisen viiden viikon aikana harjoituskertoja on neljä viikossa ja toisen 5 viikon aikana 5 x viikossa. Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää! 

Treeniohjelman toistoalueet on optimoitu soveltumaan naisille.

Varmista kehittyminen salilla ja osta Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille! Tsekkaa myös Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille, jotka on suunnitelmallinen jatko-osa tälle ykkösosalle. 


VINKKI: Edistä tavoitteen saavuttamista ostamalla myös kehonpainollesi räätölöity Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 € tai kehonpainollesi räätälöity Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €.

39.90 €