=

Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille

Sporttinen keho treeniohjelma 2 naisille on jatko-osa Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille. 

Tämä treeniohjelma on erityisesti suunnattu naisille jotka haluavat muodokkaan, naisellisen ja sporttisen vartalon. Tämä ohjelma kehittää koko kroppaa mutta painottuu erityisesti jalkoihin ja pakaroihin.

Jatko-osassa toteutuu volyymiprogressio eri lihasryhmien välillä verrattuna edelliseen. Tässä ohjelmassa toisen blokin harjoitteissa on runsaasti super- ja vuorosarjoja. Lisäksi tässä jatko-osassa on täysin uudet erikoistekniikat; pudotussarjat ja rest'n pause -tekniikat

Tämä ohjelma on ennen kaikkea suunnattu kokeneille naisille, joiden tavoitteena on kehittää kroppaa kokonaisvaltaisesti ja saada naisellista kauneutta ja pyöreyttä pakaroihin sekä olkapäihin.

Suosittelen syömään riittävästi energiaa, mieluiten hieman yli oman päivittäisen energiankulutuksen, jotta palautuminen treeneistä olisi mahdollisimman hyvää ja kehittyminen optimaalista. 

Jos et tiedä miten syödä niin suosittelen lisäksi ostamaan kehon painollesi räätälöidyn Lihaksikas keho ruokavalion tai Syö Riittävästi -ruokavalion (54,90 €).

44.90 €