=

Yksilöllinen treeniohjelma

Tilaa yksilöllinen, sinulle henkilökohtaisesti räätälöity treeniohjelma! Treeniohjelman kesto on 12 viikkoa.

Kun kehittyminen pysähtyy yksittäisessä treeniliikkeessä, etkä ole pystynyt lisäämään treenipainoja tai toistoja/sarjoja pariin viikkoon. Tai olet tehnyt yli 12 viikkoa samoja liikkeitä esimerkiksi etureisille. Tällöin kannattaa vaihtaa liikkeitä treeniohjelmassasi.

Haluatko juosta puolimaratonin tai onko sinulla edessäsi Cooperin juoksutesti? Tilaa nyt yksilöllinen treeniohjelma, jolla varmasti saavutat tavoitteesi!

Lihaskasvu on tehokkainta silloin kun lihasta kuormitetaan täydellä liikelaajuudella useasta eri kulmasta ja suunnasta suhteessa lihakseen. Älä sorru tekemään vain niitä samoja "lempiliikkeitäsi", sillä useat treeniliikkeet kuormittavat enemmän kuin yhtä lihasta. Hyvä esimerkki on etureiden lihaksien harjoittaminen; liian yksipuoliset liikkeet voi johtaa siihen että kaikki etureiden lihakset (keskimmäinen, suora, sisempi ja ulompi) eivät kehity toivotulla tavalla.

Myös painonpudotuksen pysähtyminen voi olla kiinni nykyisestä harjoitusohjelmastasi. Se ei joko riittävästi kuormita sinua tai elimistösi on jo tottunut siihen. Yksilöllinen treeniohjelma voi sisältää myös kestävyysharjoittelua, riippuen tavoitteistasi. 

Kuitenkin on hyvä muistaa, että motorista taitoa vaativat moninivelliikkeet kuten jalkakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus kannattaa säilyttää ohjelmassa, jotta suoritustekniikkasi ei pääse "unohtumaan". Yksinkertaisia yhden nivelen ylittäviä liikkeitä kuten hauiskääntö, vipunostot jne. voi vaihdella paljon useammin.

Kun tavoitteenasi on lihaskasvu, niin treeniliikkeitä kannattaa systemaattisesti hieman vaihdella. Jotta lihas kasvaa optimaalisesti kokoa, useampia eri liikkeitä ja eri liikesuunnista tehtyjä liikkeitä tarvitaan!

Tilaa tästä sinulle räätälöity, yksilöllinen treeniohjelma.

Treeniohjelman oston jälkeen lähetän sinulle esitietokyselylomakkeen, jonka täytettyäsi ja palautettuasi kykenen laatimaan sinulle yksilöidyn ja tutkittuun tietoon perustuvan - varmasti toimivan treeniohjelman!

159.00 €