=

Yläkroppa-alakroppa (2-jakoinen) treeniohjelma miehille ja naisille

Tätä on paljon pyydetty ja nyt ne ovat saatavilla! 

  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 6 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!!

Nämä PRO-tason ohjelmat: 1) Yläkroppa-alakroppa (2-jakoinen) 2) Etuketju-takaketju (2-jakoinen) 3) Työntävät, vetävät ja jalat -treeniohjelmat ovat jo edistyneemmälle harjoittelijalle suunnitellut ohjelmat. Myös Ville treenaa itse näillä ohjelmilla!

Yläkroppa-alakroppa (2-jakoinen) treeniohjelma sisältää 6 harjoitusta viikossa. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 10-15 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 114-120 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita.

Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Maksimoi Lihaskasvu-ruokavalio hintaan 44,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

49,90 €