=

Ilmainen 2-jakoinen treeniohjelma

Tilaa tästä ilmainen 2-jakoinen 6 viikon treeniohjelma. Tämä on ladattavissa ilmaiseksi vain syyskuun loppuun saakka!!

Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Tämä treeniohjelma kehittää tehokkaasti voimaa ja kasvattaa lihasmassaa.

Huom. Kun lisäät tuotteet ostoskoriin niin täytäthän tietosi ja etene ostotapahtumaan saakka, (valitse vaikka verkkopankkimaksu), niin tämän jälkeen tilaus menee läpi. Sinun ei tarvitse siis maksaa mitään, vaikka alkuun siltä voi näyttääkin. :)

Treeniohjelma lähetetään sähköpostiisi 24h kuluessa tilauksestasi. 

Tilaamalla tämän ilmaisen 2-jakoisen ohjelman, liityt samalla VI Coaching Oy:n postituslistalle ja saat uutisia uusista VI Coaching Oy:n valmennuspalveluista sekä ilmaisia vinkkejä harjoittelun ja ruokavalion noudattamiseen. Voit perua uutiskirjeen tilaamisen itse milloin tahansa.

Treeniohjelmasta on todella hyötyä, jos haluat kehittyä kohti tavoitteitasi! Treenaa siis treeniohjelmalla, joka noudattaa harjoittelun perusperiaatteita kuten nousujohteisuus, sopiva ärsykkeen vaihtelu ja ohjelmointi. Näin varmistat kehittymisesi!

Tämä ohjelma kehittää tehokkaasti voimaa ja kasvattaa lihasmassaa kun samalla polttaa rasvaa. Treeniohjelma on jaettu liikeketjujen mukaisesti etu- ja takaketjuun.

Hyviä treenejä!

0.00 €