=

Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1

Tavoitteletko kauniita ja vahvoja pakaralihaksia? 

Tämä treeniohjelma on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat muodokkaat, sporttiset ja vahvat pakarat!

Muodokkaat ja voimakkaat pakaralihakset muodostuvat kolmen eri pakaralihaksen optimaalisesta kehittämisestä; Iso pakaralihasta, keskimmäistä pakaralihasta ja pientä pakaralihasta tulee kehittää tasaisesti, kutakin lihasta niille sopivalla toistoalueella ja kuormitusmallilla. Pakaralihakset ovat äärimmäisen tärkeä lihasryhmä jokapäiväisessä toiminnassa ja ne vastaavatkin pääsääntöisesti lonkkanivelen liikuttamisesta. Nämä puolestaan vastaavat koko kehon toimintaan aina nilkasta selkärankaan saakka.

Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1 sisältää kaksi erillistä 6 viikon ohjelmaa, jolloin ohjelma ja lihasryhmäjako muuttuu viikolle 7. Tällä varmistetaan jatkuva kehittymisesi! Lisäksi viikoittain vaihtuva teemaviikko varmistaa, että harjoittelusi ei ole tylsää!

Tällä ohjelmalla pakarasi vahvistuvat ja kasvavat kokoa taatusti! Osta tästä Muodokkaat pakarat treeniohjelma 1. Tsekkaa myös Muodokkaat pakarat treeniohjelma 2, joka on suunnitelmallinen jatko-osa tälle ykkösosalle.


VINKKI: Edistä pakaroidesi kehittymistä ostamalla LISÄKSI Lihaksikas keho ruokavalio tai Syö Riittävästi ruokavalio hintaan 54,90 €! Näillä ruokavalioilla varmistat riittävän energian ja proteiinin saannin ja näin ollen pakaroiden kehittyminen on taattu!

39.90 €