=

Syö Riittävästi - ruokavalio

Opi syömään riittävästi ja tavoitteitasi tukevalla tavalla. 

Tämä ruokavalio soveltuu sekä miehille että naisille!


Syömällä oikein ja riittävästi on moni terveyttä edistäviä etuja. Säännöllinen liikunta, terveellisten elämäntapojen noudattaminen kuten 7-9 tunnin yöunet, riittävä ravinnonsaanti lisäävät elämänhallintaa, niin sanottua koherenssin tunnetta ja tämä puolestaan vahvistaa itseluottamusta. Lisäksi riittävä päivittäinen ravinto tukee terveyden ja toimintakyvyn edistämistä.


Monelle myös riittävä syöminen voi olla hankalaa, koska luottamalla omaan näläntunteeseen voi paino nousta tai laskea. Tästä syystä onkin hyvä noudattaa ruokavaliomallia, jotta saa käsityksen siitä minkä verran tarvitsee päivittäin energiaa.

Syö Riittävästi -ruokavalio sisältää oman ruokavalion arkipäiville (maanantaista perjantaihin) sekä oman ruokavalion viikonlopulle (lauantai-sunnuntai). Ruokavaliota on mahdollista noudattaa gluteenittomana ja maidottomana. Valittavanasi on useampi vaihtoehto eri aterioihin. Lisäksi ruokavalio on laadittu juuri sinun kehonpainollesi sopivaksi.

Edistä myös tavoitteitasi harjoitusohjelmalla, ostamalla Atleettinen keho treeniohjelma 1 miehille hintaan 39,90 € tai Sporttinen keho treeniohjelma 1 naisille hintaan 39,90 €.

HUOM! KUN OSTAT RUOKAVALION, KERROTHAN TILAUKSEN (VIIMEISESSÄ VAIHEESSA: "Tarkistus ja vahvistus") LISÄTIEDOISSA PAINOLUOKKASI:

1. 50-60 kg

2. 60-70 kg

3. 70-80 kg

4. 80-90 kg

5. 90-100 kg

6. yli 100 kg

54.90 €