=

ÄLÄ ODOTA TÄYDELLISTÄ AJANKOHTAA ALOITTAA HARJOITTELU TAI RUOKAVALION NOUDATTAMINEN

22.08.2022

Sellaista ei tule. Harjoittelun ja ruokavalion noudattamisen aloittaminen voi olla vaikeaa, erityisesti jos tavoitteet ovat korkealla. On normaalia, että tavoite voi pelottaa: "Onnistunko minä? Onko minusta siihen? Entä jos jälleen epäonnistun? En ehdi kuin 2 kertaa viikossa"

Usein aloittaminen voi siis tyssätä jo alkuunsa kun kokee, että "ei minusta nyt ole tähän, en onnistu enkä kykene tekemään riittävästi saavuttaakseni tavoitettani". Mikä kiire sinulla? Miksi juuri tämän "projektin" jälkeen sinun tulisi olla lopullisessa tavoitteessasi?


Alkuun pääsee siis sillä, kun lopettaa ylianalysoimisen ja aloittaa vaan tekemisen. Aloita vaan, sillä jokainen askel lenkkipolulla tai toisto kuntosalilla tai jokainen suunnitelmallinen ateria vie sinua lähemmäs tavoitettasi. Kun olet aloittanut niin voit sen jälkeen muokata harjoittelu- tai ruokailurytmiäsi sinulle sopivaksi - löydä se oma tapasi tehdä ja toteuttaa. Tekemätöntä ei voi muuttaa, mutta jo tehtyä voi aina muokata. 

Jos tavoite on 100 000 askeleen päässä, niin jokainen tehty askel on lähemmäs tavoitetta, jokainen tekemätön askel ei vie sinua yhtään lähemmäs. Turhaan odotat sitä täydellistä hetkeä aloittaa, sillä sitä saat odottaa hamaan tulevaisuuteen.
Muista, että kuntomuutokset eivät tapahdu hetkessä, eikä kehittymistä ole nähtävissä heti. Kerran viikossa on jo parempi kuin nolla kertaa viikossa. Kahdella harjoituskerralla viikossa yhdistettynä hyvään ruokailuun pystyt jo paljon muokkaamaan kehoasi!

Hyvää alkanutta viikkoa sulle! 💪

✅ Tutkimustietoon perustuvat ruokavaliot ja treeniohjelmat verkkokaupasta