=

EIKÖ TÄMÄKÄÄN MAANANTAI OLLUT SE TÄYDELLINEN "MAANANTAI"?

05.09.2022

Oletko ajatellut aloittavasi syyskuussa taas treenaamisen? Oletko kenties ajatellut yllättää työkaverit "pikkujouluissa" sporttisemmalla lookilla? Tai onko ajatuksissa juosta ensi kesänä maraton ennätysaikaan?


Huoli pois, sitä täydellistä maanantaita ei tulekaan! Siispä aloita nyt heti tavoitteidesi saavuttaminen, ihan sama mitä olet eilen tehnyt tai jättänyt tekemättä tai tänään syönyt tai ollut syömättä. Aloita nyt!


Tärkeintä on vaan siis aloittaa tekemään niitä asioita mitkä vie sua lähemmäs tavoitettasi. Jos vaan odottelee sitä "oikeaa hetkeä" niin sitä ei tule vaan aina joku tapahtuma tulee eteen: "ensi viikonlopun kaverin synttärit, työpaikan tyhypäivä, halloweenbileet jne."

Ja mitä sitten vaikka niitä tilanteita tuleekin jolloin ei pääse treenaamaan tai syömään tietyllä tavalla? Jos teet 6 päivää viikossa oikeita asioita ja yksi päivä menee plörinäksi, se on silti enemmän kuin jos edelleen odottelisit sitä oikeaa hetkeä aloittaa "uusi arki".
Ja sama pätee myös kaikkeen muuhun tekemiseen kuten arjen tehtäviin; siivous- tai remonttiprojekteihin sekä koulu- tai työprojekteihin kuten päättötyön tai seminaarityön tekemiseen. Jokainen askel kohti tavoitetta vie lähemmäs! Aloita nyt!

Hyvää alkanutta viikkoa sulle! 💪

Tutkimustietoon perustuvat ruokavaliot ja treeniohjelmat verkkokaupasta