=

KAIKKI KEHITTYMINEN EI OLE NÄKYVÄÄ

06.04.2022

Kehittymistä tapahtuu kunhan noudatat harjoitusohjelmaasi tai ruokavaliotasi, vaikka se ei näkyisikään heti peilissä tai kehonpainossa. Luota itseesi ja prosessiin.
Me saatamme helposti kompastella ajatukseen siitä, että kehittymistä ei tapahdu tai se on liian hidasta. Kaikki pitäisi saada heti.


Erityisesti jos tavoitteena on kehonkoostumuksen muokkaaminen, kehityksen seuranta voi olla myös vaikeaa koska yksinkertaista mittaria siihen ei ole olemassa. Lisäksi myös lihaskasvu, voiman kehittyminen ja rasvaprosentin väheneminen voivat olla melko hitaasti tapahtuvia muutoksia.
Jos parissa viikossa ei ole nähtävissä peilissä, voimatasoissa tai kehonpainossa haluttua muutosta, ei tarvitse olla huolissaan. Harjoittelemalla pitkäjänteisesti harjoitusohjelman mukaan jokainen treeni vie sinua lähemmäs tavoitteitasi. Myös jokainen suunnitelmallinen ateria vie sinua lähemmäs tavoitettasi.


Jokainen toisto salilla on oppimistapahtuma, jossa hermo-lihasjärjestelmä oppii tekemään liikkeen tehokkaammin. Jokainen juoksuaskel on kohti parempaa juoksutekniikkaa sekä jokainen taitoharjoitus tuottaa paremman suorituksen. Jokainen treeni kehittää, sillä voit oppia supistamaan lihasta tehokkaammin, oppia sietämään yhä haastavampia treenejä, kuuntelemaan ja ymmärtämään kehon sisäisiä viestejä paremmin.

Jos kehittymistä ei ole nähtävissä heti, älä luovuta. Se kuuluu prosessiin. Luota itseesi! Ainoa huono treeni on se, joka jää tekemättä.

Ps. Tutkittuun tietoon perustuvat treeniohjelmat ja ruokavaliot verkkokaupastani