=

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1

Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1 on 2-jakoinen, joka on jaettu kropan työntäviin ja vetäviin liikkeisiin. Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille. Tätä ohjelmaa ei suositella vasta-alkajille tai aloittelijoille!!

  • Tutkimustietoon perustuva 12-viikon treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 6 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tämä ohjelma soveltuu erinomaisesti edistyneemmällä harjoittelijalle!!


Edistyneen harjoittelijan treeniohjelma 1 sisältää 6 harjoitusta viikossa. Lihasryhmäkohtainen volyymi on noin 10-15 työsarjaa treenikierrossa. Kokonaistreenivolyymi on 114-120 työsarjaa per treenikierto. Tällä ohjelmalla kehittyy varmasti, vaikka treenivuosia olisi kertynyt jo useita.

Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs voiman kehittyminen ja lihaksen kasvu tällä ohjelmalla!! Sopii edistyneemmille harjoittelijoille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista.

59,90 €