=

Lihaksikkaat kädet treeniohjelma

Laahaako hauiksesi ja ojentajiesi koko muita lihasryhmä jäljessä?

Tämä ohjelma soveltuu sekä miehille että naisille
  • Tutkittuun tietoon perustuva treeniohjelma
  • Kaksi erillistä treeniohjelmaa, yhdessä ohjelmassa
  • Treenejä 5 x viikossa
  • Nousujohteinen ja viikoittain vaihtuva treeniteema varmistaa, että treenaaminen ei ole tylsää eikä kehittyminen pysähdy!
  • Tällä treeniohjelma hauikset ja ojentajat kasvavat takuulla!

Laahaako hauiksesi ja ojentajasi koko muita lihasryhmiä jäljessä? Tällä ohjelmalla hauisten ja ojentajien koko kasvavat varmasti! Ohjelma sisältää kaksi 6 viikon eri harjoitusohjelmaa, jossa hauiksien ja ojentajien treenivolyymi on optimoitu, niin että ne kehittyvät varmasti! Ohjelmassa on myös muut lihasryhmät mukana, jolloin kehittyminen ei pääse pysähtymään myöskään muissa lihasryhmissä!


Ohjelma sisältää erittäin kattavan Usein Kysytyt Kysymykset -osion sekä vaihtoehtoiset liikkeet kuntosalille, lihasryhmittäin. Lisäksi ohjelmassa myös avataan keskeiset ohjelmassa käytettävät käsitteet.

Varmista nousujohteinen ja mielekäs hauisten ja ojentajien kehittyminen tällä ohjelmalla! Tällä ohjelmalla "tumput" kuntoon! Sopii myös pidemmän aikaan treenanneille!

VINKKI: Tue kehittymistäsi ostamalla samalla Syö Riittävästi tai Lihaksikas keho ruokavalio hintaan 54,90 €, jolla varmistat, että saat riittävästi energiaa ja myös kehittyminen on parasta mahdollista

39,90 €