=

Yksilöllinen ruokavalio

Tilaa yksilöllinen, sinulle henkilökohtaisesti räätälöity ruokavalio! 

Etkö tiedä miten sinun tulisi syödä, jotta saavutat tavoitteesi? Tilaa itsellesi tutkittuun tietoon perustuva yksilöllinen ruokavalio, juuri sinun tarpeeseesi.

Erilaisia ruokavaliomalleja painonpudotukseen tai lihaskasvuun on olemassa runsaasti. Tai olipa tavoitteesi vaan lisätä arjessa jaksamista ja palautumista. Nyt sinulla on mahdollista tilata juuri sinulle räätälöity ruokavalio. 


Suurimmalla osalla meistä ongelmana tyypillisesti ruokavalion noudattamisessa on se, että ei oikein keksitä että mitä pitäisi syödä. Optimaaliseen ruokailuun kuuluu ehkä tärkeimpänä osana se, miten sinä pystyt sitä toteuttamaan. Onko se joustavaa ja rentoa, pystytkö toteuttamaan ruokavaliotasi missä arjen ja elämäntilanteessa tahansa?

Tilaa tästä sinulle räätälöity, yksilöllinen ruokavalio ja löydetään yhdessä sinulle se oma tapasi toteuttaa tavoitteitasi tukevaa ruokailua. Käytännön toteutus ja sen sovittaminen sun arkeen on tärkeintä!.

Oston jälkeen lähetän sinulle esitietokyselylomakkeen, jonka täytettyäsi ja palautettuasi kykenen laatimaan sinulle yksilöidyn ja tutkittuun tietoon perustuvan - varmasti toimivan ruokavalion!

159,00 €