=

Henkilökohtainen onlinevalmennus

Olen ammattitaitoinen, rauhallinen valmentaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Minulla on erittäin vahva liikuntatieteellinen osaaminen. Minulla on seitsemän vuoden valmennuskokemus pesäpallosta sekä 15 vuoden kokemus yksilölajeista, pääasiassa fysiikka- ja ravintovalmennuksesta.

Minut on palkittu vuoden valmentajana 2015 tunnustuksesta valtakunnallisen valmennusorganisaation kehittämisestä Suomen Fitnessurheilu ry:stä. Lisäksi sain keväällä 2019 Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Suomen Liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitalin suomalaisen liikunnan ja urheilun hyväksi tehdystä työstä. 

Olen valmentajana vaativa ja ennenkaikkea odotan, että valmennettava on proaktiivisesti minuun yhteydessä olipa kyseessä mikä tilanne tahansa. Tavoitteena minulla on valmentajana tehdä itsestäni tarpeeton valmennettavalle. Tällä tarkoitan sitä, että tulen opettamaan ja annan paljon vastuuta valmennettaville toteuttaa valmennusta. Valmennettava ei tee asioita valmentajan vaan itsensä vuoksi.

Parasta mitä valmentaja voi työssään kokea on se, kun on saanut auttaa yksilöä inspiroitumaan ja tuntemaan itseään, joka kantaa pitkälle elämään.

Jos haluat varmasti tuloksia ja kaipaat valmentajan tukea ja apua niin henkilökohtainen valmennus on juuri sinulle sopiva valmennuspalvelu!

Henkilökohtainen valmennus